3 augustus, 2017

15 Years of Secret Operations

gepost door: Marc

15 years of Secret Operations
Het begon allemaal in 1997 in een kelder op Odenplan, Stockholm, toen Seba een nachtclub startte genaamd: Secret Operations. Twee jaar later begon de Zweedse producer zijn muziek uit te brengen en daarmee transformeerde Secret Operations naar een label én uithangbord voor drum and bass uit Zweden.

Hoewel de meeste releases op het label van Seba zelf afkomstig zijn is er toch een best rijtje aan artiesten op te stellen die er muziek op uitgebracht. Denk aan artiesten als Paradox, Robert Manos, Resound, Physics, Method One, Mr. Joseph, Andy Skopes, en Krazy. Niet de minste producers die er rondlopen dacht ik zo!

Inmiddels is het 2017 en bestaat het Zweedse label alweer 15 jaar, reden voor een klein feestje dus. En dat doen ze in stijl, vorige week vrijdag is er namelijk een compilatie uitgekomen met daarop de 18 dikste tracks die in de afgelopen jaren op het label zijn uitgebracht.

Voor slechts €7 heb je het digitale album in bezit, echt geen geld dus. Het album kun je luisteren en/of kopen op: https://secretoperations.bandcamp.com/album/15-years-of-secret-operations 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: