DrumandBass.nl
Terminal
Home » Bad Taste, Eatbrain & Methlab lanceren Virtual Reality project Terminal

Bad Taste, Eatbrain & Methlab lanceren Virtual Reality project Terminal


Terminal
Vorige week hebben de labels Bad Taste Recordings, Eatbrain en Methlab hun gezamenlijke VR (Virtual Reality) project getiteld Terminal gelanceerd. De drie drum and bass labels bundelen hun individuele visie op muziek, sound design en beeldende kunstvormen in een heel nieuw, tof en uniek platform dat muziek en Virtual Reality gaat combineren.

Terminal is gelanceerd als Youtube kanaal die een hele nieuwe ervaring moet gaan bieden en het gaat zich als eerste elektronische muzieklabel wereldwijd focussen op 360 graden en VR content. Als eerste uiting daarvan is deze duistere trailer onstaan gemaakt door Amar Mulabegovic met het sound design van de baanbrekende producer Billain.

Afgelopen maandag is de eerste track uitgebracht en dat is meteen een goede binnenkomer zeg! Prolix heeft een remix gemaakt van de dikke Bad Company track Oxygen afkomstig van het classic album Inside the Machine. Content die Terminal gaat aanbieden is compatible met de meeste bestaande VR headsets en werkt in combinatie met smartphones en desktop computers. Check onderstaande video en beweeg met je A, S, D, W toetsten door het 3d beeld heen of gebruik de bewegingssensor van je telefoon. Vet he?!

Naast deze track is er een gratis download van Rawtekk, Beneath the surfaces of the sea, beschikbaar gesteld op het kanaal. Deze vind je hier https://www.youtube.com/watch?v=M7snPxmUiM0

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.