30 maart, 2017

Black Sun Empire dropt nieuw album!

gepost door: Marc

Black Sun Empire - The Wrong Room
Vrijdag 31 maart 2017 is een goede dag om te markeren in je agenda, want dan zal Black Sun Empire namelijk zijn nieuwe album The Wrong Room uit gaan brengen. Uiteraard is hun eigen Blackout het label waarop het drum and bass trio hun alweer zesde album gaan lanceren.

The Wrong Room is het eerste studioalbum van Black Sun Empire sinds in 2012 From the Shadows verscheen. De LP bestaat uit 14 splinternieuwe tracks van de heren en is niet zomaar een verzameling van wat nieuwe tracks. BSE is namelijk diverse samenwerkingen aangegaan en bevat daardoor ook invloeden vanuit de grime hoek en de hiphop wereld. The Wrong Room bevat bijdragen van onder andere Pythius, State Of Mind, Neonlight, Audio, Prolix, Dope D.O.D en Noisia. Al met al een mooi recept voor een tof album, dus kom maar op!

Overigens kwam de eerste single niet zo heel lang geleden al uit en werd deze samen met Noisia en Pytius geproduceerd. Deze kun je alvast hier checken als voorproefje. En vergeet niet: vrijdag de 31e is tevens de officiële release tijdens Blackout in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Voor meer info daarover ga je naar de partyagenda.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: