11 september, 2017

Cheeky Monday verhuist naar de Melkweg

gepost door: Marc

Al sinds 2005 huist er een heel tof en intiem wekelijk drum and bass feestje, genaamd Cheeky Monday, in de Winston Kingdom in de Warmoesstraat in Amsterdam. Maar vanaf november dit jaar komt daar verandering in. Cheeky Monday verhuist namelijk naar de Melkweg!

 

Een flinke upgrade dus voor de crew die al meer dan 12 jaar met organiseren bezig is en heads uit echt alle uithoeken van de wereld heeft mogen verwelkomen. En eerlijk is eerlijk de Winston Kingdom is een hele vette plek voor feestjes, maar ik denk dat de organisators met de Melkweg als thuisbasis net wat meer mogelijkheden hebben. Ik kijk dan ook echt wel uit naar de feestjes die daar zullen volgen en ik ben erg benieuwd naar wat de toekomst dit concept zal brengen.

Cheeky Monday laat er in ieder geval geen gras over groeien en pakt meteen flink uit, want voor het eerste event in de nieuwe stek staat er al een avond gepland met pionier en levende legende Randall, En alsof dat niet genoeg is staan er ook al edities met JFBNicky Blackmarket en Bladerunner op de planning.

Doe eens gek, blok een dinsdag in je agenda om niet te hoeven werken of te studeren en check die fissa’s uit!

// Volg Cheeky Monday //
Facebook: https://www.facebook.com/Cheeky.Monday
Website:  http://cheeky-monday.com


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: