DrumandBass.nl
Drop!
Home » Drop! viert 3 juni tienjarig bestaan

Drop! viert 3 juni tienjarig bestaan

Drop! a decade
Wie de Nederlandse drum and bass scene ook maar een klein beetje kent die kent Drop! en weet dat het Utrechtse event staat voor kwaliteit, dikke feesten in vette locaties en altijd een gemoedelijke sfeer. Drop! bestaat dit jaar dan ook al 10 jaar en dat gaat men op zaterdag 3 juni eens even goed vieren in de Helling!

De jarige crew haalt als vanouds echt alles uit de kast omhet  zijn publiek zoveel mogelijk naar de zin te maken. En dat betekent dus: een dikke dynamische line-up, vette licht-en lasershows en hele brute deco op het podium. Wie staan er dan op het podium? Wat dacht je van: Sinister Souls, Pythius, Silvahfonk, Stefan ZMK, Majestic, Tony van Heemschut en Drop!u!, gegarandeerd fissa dus!

Naast al dit moois vind je in de Helling ook een stand van Rammel en Babbel (REBR.nl) met merchandise en vinyl. Dus mocht je nog op zoek zijn naar die ene plaat, kijk dan even een keertje op http://www.rebr.nl en wie weet zit jouw zoektoch naar die ene plaat er bijna op.

Zaterdag 3 juni, in de Helling in Utrecht, kun je dus van 23 tot 05 uur de crew feliciteren en helemaal uit je plaat gaan op de dikste beats en breaks, maar je word niet thuis gebracht. Tickets zijn verkrijgbaar voor een habbekrats van slechts €8 (ex fee) via http://www.dehelling.nl/agenda/4996/Drop-A-DECADE en meer info over dit event vind je in de partyagenda

Gefeliciteerd guys big ups!

 

 

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.