(Add your event? Please use this form)
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

▲ FISSA 10 YEAR ANNIVERSARY ▲ Deadcrow, Rueben, Karimooo, Multiplex & more

Saturday 27 May: 23:00 - 05:00 CEST

€12.79
▲ FISSA 10 YEAR ANNIVERSARY ▲ Deadcrow, Rueben, Karimooo, Multiplex & more

•LINE-UP•
DEADCROW
RUEBEN
KARIMOOO
KOARSE
THIZL
LUCASH & TROLLFACE
DIASPACE & OBFUSCATE
HOSTED BY MULTIPLEX

•TICKETS•
VANAF MAANDAG 12:00 >>
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/fissa-10-year-anniversary

•INFO•
Na 20 FISSA edities, 5 NYE FISSA’s en 12 edities van FISSATRON3000 hebben we al ravend deze mijlpaal bereikt. Tijd voor een dikke, dikke anniversary FISSA!
Die anniversary gaan we dubbel en dwars vieren met een line-up vol favorieten én lokale helden.

Als onbetwiste headliner hebben we niemand minder dan DEADCROW gestrikt. Deze baas klapt al jaren het hardst als het gaat om epische bass producties met een futuristische sound.
Met releases op o.a. Deadbeats (Zeds Dead), Sable Valley (RL Grime) en meerdere tours in de USA en shows op o.a. RAMPAGE kunnen wij niet wachten om hem in Nimma te verwelkomen.
Niet meer dan logisch dat we mega hyped zijn dat hij erbij is om jullie een knallende set voor te schotelen tijdens ons 10-jarig bestaan!

Een relatief nieuwe naam in drum & bass-land die vanaf moment één al gelijk een diepe indruk op ons heeft gemaakt: RUEBEN. Melodische, duistere sounds over rollende drums geven zijn tunes een herkenbaar geluid waar wij érg lekker op gaan. FISSA is gelukkig geen onbekend terrein voor Rueben; hij was al eerder (als 1/2 van ORDURE) o.a. te gast bij ons 5-jarig bestaan, dus hij weet wel hoe je een FISSA anniversary viert.

“Wie gaat er afsluiten dan?” KARIMOOO NATUURLIJK! Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van de sets van deze Rasta Demon, daarom komt ‘ie weer langs om jullie te voorzien van het stevigere beukwerk. Karimooo gaat al minstens zo lang mee als wij zelf, dus die spot als afsluiter kunnen wij hem met een gerust hart toevertrouwen <3.

Support komt van de FISSA friends & family: KOARSE, THIZL, LUCASH, TROLLFACE, DIASPACE én OBFUSCATE.
Deze lokale helden zorgen er al jaren voor dat je in Nimma los kan gaan op het hele bass-spectrum. Zij mogen natuurlijk niet ontbreken bij ons jubileum.

Om het geheel aan elkaar te linken hebben we de beste hypeman van de lage landen als host: MULTIPLEX neemt jullie mee op sleeptouw en is de kers op de taart voor onze 10 year anniversary. FISSA!

TICKETS zijn vanaf maandag 6 maart om 12:00 beschikbaar via de ticketlink. Wees er op tijd bij, deze wil je niet missen amigo….

https://www.facebook.com/events/2512210138931357

Details

Date:
Saturday 27 May
Time:
23:00 - 05:00 CEST
Cost:
€12.79
Website:
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/fissa-10-year-anniversary

Organiser

FISSA
View Organiser Website

Venue

Waalhalla Centrum
Winselingseweg 12
Nijmegen, 6541 AK Nederland
+ Google Map

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.jungletrain.net