DrumandBass.nl

Looking to add your event? Please use this form.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noisia Invites / De Oosterpoort (SOLD OUT)

26 April 2019: 22:00 - 05:00 CEST

Noisia Invites

Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Groninger drum & bass helden van Noisia hosten als vanouds Noisia Invites tijdens Koningsnacht in De Oosterpoort. Ook dit jaar nemen Thijs, Martijn en Nik een fijne lijst aan artiesten mee. Samen met Black Sun Empire, Dimension, Phace & Misanthrop, Shades (Alix Perez & Eprom) en Subp Yao & Dayle speelt Noisia in eigen stad.

Artiesten in alfabetische volgorde:

Black Sun Empire

Van pioniers uitgegroeid tot een gevestigde naam. De fijne knepen van het vak leerde het Utrechtse trio Black Sun Empire met analoge technieken en zijn vervolgens met de hedendaagse ontwikkelingen meegegroeid. Met hun eigen label Blackout boden ze een podium voor drum & bass artiesten die er nu toe doen, waaronder Noisia. Op deze avond komt Black Sun Empire keiharde, experimentele drum & bass door de speakers knallen, wat zorgt voor een ongekende energie in de zaal.

Dimension

Al vier keer was een track van Dimension bij BBC Radio 1 Hottest Record In The World. De artiest uit Londen behoort tot de nieuwe lichting van drum & bass producers en heeft snel naam gemaakt door zijn technisch bekwame producties. Sindsdien blijft hij groeien. Zijn UK Tour was volledig uitverkocht en onlangs kondigde hij een wereldtour aan. Dimension’s laatste single Desire met Sub Focus werd uitgeroepen tot Track Of The Year door de DnB Awards 2018. Hij is klaar om de wereld én De Oosterpoort plat te spelen.

Noisia

Origineel, emotioneel en intens. Dat is de muziek van Noisia. Het trio uit Groningen heeft in 10 jaar tijd een wereldwijde reputatie opgebouwd vanwege hun ongeëvenaarde technische skills. Noisia staat al jaren wereldwijd aan de top van de drum & bass scene. Hun muziek overstijgt het genre en is onder meer te horen in games en trailers van Hollywood blockbusters. Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger maakten remixes voor onder meer Skrillex, Labrinth, deadmau5 en The Prodigy, gewoon vanuit hun studio in Groningen. Noisia speelt doorgaans over de hele wereld, maar 26 april weer in eigen stad.

Phace & Misanthrop

Florian Harris (Phace) en Michael Bräuninger (Misanthrop) zijn eigenaar van het label Neosignal. Dit is tevens de naam van hun gezamenlijke muziekproject. Naast hun solocarrières bundelen ze geregeld kun krachten op het podium. Door samen te werken wisten de twee hun vooroordelen en ingesleten werkpatronen aan de kant de schuiven en nieuwe gronden te betreden. Ze pakken je aandacht op het moment dat de eerste track dropt.

Shades

En nog een vlammend duo! Alix Perez en Eprom vormen samen Shades. Alix Perez begon naam te maken in de drum & bass scene door samenwerkingen met namen als Noisia, Foreign Beggars en dBridge. Eprom wist zich te onderscheiden met een innovatieve eigen sound. Als duo zetten ze de juiste vibe neer met diepe, harde, maar fraaie tonen.

Subp Yao & Dayle

Subp Yao is een zeer kleurrijke producer in de drum & bass scene. Hij staat garant voor keiharde producties. Dayle is een interessante opkomende bass producer. Begin 2018 hebben ze met de EP .1 samen een aantal tracks uitgebracht. Samen zullen ze de zaal opwarmen deze avond.

Kortom, er is geen betere manier om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren dan met de meedogenloze beats en basslines van Noisia en kompanen.

https://www.facebook.com/events/548264745584089/

Details

Date:
26 April 2019
Time:
22:00 - 05:00
Website:
https://www.facebook.com/events/548264745584089/

Organiser

SPOT Muziek
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

De Oosterpoort
Trompsingel 27
Groningen, 9724 DA Nederland
+ Google Map
Website:
http://www.de-oosterpoort.nl/

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.