15 november, 2017

Fanu komt naar Nederland!

gepost door: Marc

Fanu
Vrijdag 24 november is een bijzondere avond voor de Complex crew uit Den Bosch. Het drum and bass evenement in de P79 heeft namelijk de Finse dj & producer Fanu geboekt voor een avond boordevol dikke breaks en beats!

In het dagelijks leven heet Fanu, Janne Hatula en hij is zoals gezegd een drum and bass dj & producer uit Finland. Een begenadigd producer wel te verstaan, de breaks die de beste man bijvoorbeeld keer op keer weet te produceren staan binnen de internationale drum and bass scene namelijk bekend als top notch.

Hij begon op zijn twaalfde al met het produceren van muziek en afgelopen maart nog lanceerde Fanu zijn alweer 10e album uit getiteld The Silent Watchter. Dat album bracht hij op de “markt” zonder een vaste prijs te handhaven. Met andere woorden: liefhebbers kunnen zelf kiezen wat en óf zij voor het album betalen. Een concept dat hij vaker hanteert wanneer hij muziek uitbrengt. Wat een liefde voor de muziek heb je dan zeg, ongelooflijk!

Naast het bouwen van tunes en draaien van dikke sets is Fanu tevens mixing- en mastering engineer. Daarbij maakt hij ook hele vette hiphop tracks onder de alias Fatgyver. En voor de producers onder ons: Janne heeft een website waar hij regelmatig productietechnieken uitlegt. Erg interessant en leerzaam, dus check vooral zijn website een keertje: http://fanumusic.com 

Complex

Anyway, zaterdag 24 november staat Fanu dus in Den Bosch op Complex, wat je eigenlijk echt niet mag missen. Vooral niet, omdat hij zowat nooit in Nederland optreedt en het dus wel weer even gaat duren voordat je hem hier ergens kan aanschouwen. Check de partyagenda of het Facebook evenement voor meer informatie.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: