20 november, 2017

Icicle start eigen label, Entropy Music

gepost door: Marc

Icicle - Efficient EP
Het is de afgelopen tijd een veelgehoord nieuwtje: er wordt (of er is) een nieuw drum and bass label gelanceerd. Een goede zaak als het mij vraagt, want zonder aanwas van nieuwe labels is er ook een minder stevige basis voor een gezonde scene op de lange termijn. Tof dus dat nu ook Icicle een eigen label gestart is, zijn Entropy Music is inmiddels een feit.

Entropy Music is nu dus gestart, maar Icicle vertelt in een interview met UKF dat hij al 3x eerder op verschillende momenten in zijn muzikale carrière dichtbij geweest is bij het opzetten ervan. Onder andere de mogelijkheid om zelf volledige controle te hebben over alle aspecten van en rondom zijn muziek hebben de Nederlander doen besluiten de stap te nemen. En geef hem eens ongelijk.

 

Efficient EP

Het gaat meten goed van start, want een aantal dagen geleden is namelijk al de eerste release op Entropy Music geweest, een moddervette EP van de meastro himself. Deze EP, Efficient EP, beslaat 3 nieuwe tunes van Icicle waarvan er 1 een collab is met de altijd sterke Oostenrijker Mefjus. Leuk ook dat de release niet alleen in digitale formaten uitgebracht is, maar ook als vinyl beschikbaar komt. Ga voor meer informatie over de EP naar de Bandcamp page of Beatport.

 

Een lekker begin zo van het nieuwe label en ik ben dan ook erg benieuwd naar wat er allemaal gaat volgen. Wordt vervolgd…


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: