31 oktober, 2017

iluvdrumandbass

gepost door: Marc

iluvdrumandbass
Met veel bombarie werd afgelopen week een nieuw, groot  en internationaal drum and bass concept gelanceerd. Een concept dat honderden labels uit de drum and bass wereld met elkaar zou moeten gaan verbinden, ongeacht welk subgenre je als label uitbrengt. Dat klinkt als een zeer mooi en nobel streven.

Uiteindelijk blijkt de hele heisa om een playlist op Spotify te gaan. Eerlijk gezegd was dat niet zo 1-2-3 wat ik in gedachten had toen ik het enthousiaste persbericht begon te lezen. Simpel gezegd is het idee dat deze playlist dagelijks bijgewerkt wordt met nieuwe muziek van een divers spectrum aan drum an and bass labels als bijvoorbeeld RAM, Hospital, Technique, Viper, Breakbeat Kaos, Formation, Playaz, Liquicity, Eatbrain, Exit en Critical.

Op zich klinkt dit allemaal echt tof, dat er een playlist is waar je als hongerige head dagelijks nieuwe drum and bass kan ontdekken. Persoonlijk mis ik toch een aantal (kleinere?) labels waar een hoop vette shit op uitgebracht wordt en vind ik de playlist wat aan de kleine kant.

Maar misschien moesten we niet te snel een oordeel vellen, want deze playlist schijnt pas een eerste begin en klein deel te zijn van het concept. Spotify is gekozen als eerste platform, maar men gaat het nog verder uitrollen naar andere online streamingsdiensten. Wie weet wat er dus nog komen gaat in de nabije toekomst.

Binnen het DrumandBass.nl team zijn de meningen een beetje verdeeld over iluvdrumandbass. Maar, wat vind jij? Laat het ons weten in de comments!

De iluvdrumandbass playlist vind je hier: http://bit.ly/iluvdrumandbass


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: