8 november, 2017

Imagination Festival Praag barst bijna los

gepost door: Marc

Praag is onder veel Nederlanders, zowel jong als oud, een geliefde stad. Het is een prachtige stad met lekker en goedkoop eten & drinken, een gastvrije bevolking en er is een hoop te zien en te beleven. En ook van een flinke portie drum and bass is men in de Tsjechische hoofdstad niet vies. Eind deze maand bijvoorbeeld vindt in de Expo een super vet indoor festival plaats met een line-up die vooral bestaat uit drum and bass, hardcore en hardstyle artiesten. Dat is: Imagination Festival.

 

Imagination Festival line-up

Imagination Festival 2017 line-up

Imagination Festival is het grootste bass music festival van heel Tsjechië, als je een blik op de bovenstaande line-up werpt, begrijp je waarom. Black Sun Empire, Maztek, Bensley Pendulum (dj set), Document One, Annix Levela en Zombie Cats zijn zomaar wat namen die ik er random uit pik. Bekijk de volledige line-up even goed en laat het tot je door dringen. Sick, toch?!

In totaal zijn er 11 uur lang, 4 hallen open voor het festival, waarvan er 3 gebruikt worden als stage. Zo is er de mainstage, Imagination Drum & Bass, een 2e mainstage, Devastator Harder Styles, en dus een 3e stage, Knockout. Ook zijn er onder andere 8 verschillende bars een merchandise stand, garderobes en een chillout zone.

De aftermovie van vorig jaar geeft je een goede kijk op hoe tof dit festival nou eigenlijk is. Dus heb je over een paar weken niks te doen in het weekend? Ga eens een weekendje naar Praag en pak dit festival mee. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor slechts €48, inclusief alle fees. Dat is een schijntje toch? Check imaginationfestival.com voor meer informatie.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: