20 november, 2017

Inbox: Pythius, Audio, Next Phase Records & Kyrist

gepost door: Marc

Inbox

Het heeft lang geduurd, maar ik ga deze rubriek Inbox weer wat leven inblazen. Aangezien er nog genoeg toffe muziek dagelijks onze inbox binnenstroomt is er een hoop met je delen. En het zou zonde zijn om dat niet te doen, toch? Deze keer heb ik nieuwe muziek van Pythius, Audio, Next Phase Records en Kyrist. Zet je speakers aan en luister mee!

 

Pythius – From the Future / Akkoord (Blackout Music)

Yes! Pythius heeft weer van zich laten horen met een nieuwe single op Blackout. Eind oktober bracht hij zijn solo productie From the Future en collab met June Miller Akkoord uit en het is vet! Extra tof die collab, want zoals je misschien weet gaat het project June Miller stoppen na 2017, dus dit is een van de allerlaatste collab met de heren. Anyway, dit zijn echt dikke tunes weer van de talentvolle producer(s). Kopen dus!
Meer info? Check dan: https://www.blackoutmusic.nl/pythius-from-the-future-akkoord-is-out-now/

 

 

Audio – Rat Race EP (Blackout Music)

Blackout heeft een paar dagen geleden weer een dikke EP de wijde wereld in geschoten. Niemand minder dan heavyweight Audio heeft 5 dagen geleden namelijk zijn nieuwste EP, Rat Race uitbracht op het neuro label uit Utrecht. Rat Race bestaat uit 4 nieuwe tracks van de Engelsman. 4 nieuwe onvervalste beukende neuro producties, zoals je Audio van gewend bent. Harde shit bruh!
Meer info? Vind het hier: https://www.blackoutmusic.nl/audio-rat-race-is-out-now/

 

 

Virtue of falling EP (Next Phase Records)

Next Phase Records is een klein Nederlands label dat zich vooral richt op breakbeat georiënteerde muziek. Aan het project doen veel verschillende artiesten mee, zowel uit binnen als uit buitenland en dat maakt het erg interessant. Virtue of Falling is de nieuwste EP uit de koker van Next Phase en bestaat uit 4 zieke oldschool drum and bass tunes van Infest & Dave Hoax, Fjell, Mac-V en Tim Reaper. Verknipte breaks, diepe & zware basslines, donkere soundscapes en oldschool synths, I love it!

 

 

Kyrist – Antidote EP

Begin dit jaar was daar ineens een nieuwe EP van een dame die als dj en producer door het leven gaat als Kyrist. Haar eerste EP op Dispatch Recordings, Venomous EP, was meteen een goede binnenkomer op het label en nu is ze dus terug. Haar nieuwe Antidote EP schoot heel snel de Beatport top 10 in en stond al snel een tijdje op de eerste plaats. En met recht, want met deze 4 nieuwe tunes heeft ze weer een hele fijne verzameling aan heerlijke techy drum and bass afgeleverd. Meer info? Ga naar: https://fanlink.to/DIS109

 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: