DrumandBass.nl - Nederlandse drum and bass & jungle community
Home » Meer jump-up naar Nederland? Volgens Audio Kush wel

Meer jump-up naar Nederland? Volgens Audio Kush wel

Audio Kush
Het Amerikaanse Audio Kush trekt naar Nederland om jump-up in de overzeese bass-scene meer bekendheid te geven. De twee co-owners (Zoë Sparks en Russ Di Vincenzo) lieten in een press-release weten dat ze enorm blij zijn dat ze de mogelijkheid krijgen om hun passie voor jump-up hier te verspreiden en de Nederlandse drum and bass-scene te verkennen.

Om hun doel te verwerkelijken steekt Audio Kush samen met Den Haag-based Bassball de handen uit de mouwen. Samen zetten ze op 20  april Bassball Invites Audio Kush neer in Paard. Voor dit feest hebben ze een toffe line -up samengesteld, waarmee ze hopen zowel de echte heads te trekken, maar ook mensen die eigenlijk niet veel van jump-up af weten. Drum and Bass in Nederland is er de laatste tijd steeds meer, niet alleen in de grote steden maar ook in kleinere plaatsen duiken feesten steeds vaker op. Toch kunnen wel stellen dat jump-up een stuk kleiner is dan in bijvoorbeeld buurland Belgïe, waar Skank ‘N Bass en Invaderz regelmatig volle zalen trekken. We hebben hier dan 2 maal per jaar het gekkenhuis genaamd Innovation (dat voornamelijk wordt bezocht door britten) en hier en daar een jump-up artiest op een line-up.

Wat is het dan? Hebben Nederlanders dan gewoon geen klik met jump-up? Nee, wij denken van niet. Er zijn genoeg mensen die maar altijd te graag losgaan op jump-up, maar de mogelijkheid wordt hier gewoon niet regelmatig geboden. In de Verenigde Staten heeft Audio Kush zich al bewezen, als management en event-organizers: met ondermeer boekingen van Andy C, Crissy Criss, Hedex, Nu Elementz en nog veel meer!

Voor de twintigste hebben ze o.a. UPGRADE [UK], MC FUNSTA [UK], R3DX [UK] geboekt. Wij zijn benieuwd!

Ben jij nou ook benieuwd en wil je kaartjes winnen voor Bassball Invites Audio Kush? Check dan deze post op onze facebook-pagina!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Kom in contact met de DrumandBass.nl community en volg ons op je favo social media kanalen.

Nieuwbrief

Zorg dat je niks mist en schrijf je in voor onze nieuwsbrief: