8 november, 2017

Noisia is Behind Outer Edges serie gestart

gepost door: Marc

In augustus 2016 heeft Noisia een heel dik album, Outer Edges, uitgebracht dat vanaf de releasedatum vergezeld ging met  een totaal nieuwe liveshow van de Groningers. Geheel toepasselijk is de show Outer Edges live getiteld en Noisia heeft met deze show nogmaals bewezen dat zij  echt tot de top van de internationale elektronische muziek wereld behoren.

Afgelopen dinsdag 7 november bracht het trio de eerste aflevering naar buiten van een Behind Outer Edges serie. In totaal zal deze serie uit 11 afleveringen bestaan. Elke aflevering staat in het teken van iemand die betrokken is bij dit project. In deze eerste aflevering vertelt Nik Roos over het gehele proces van het ontstaan van de visuals en hoe deze tijdens de shows gebruikt worden.

 

 

Ik vind het erg interessant om te zien en te horen hoe de show ontstaan is en hoe elke show die Noisia geeft anders wordt doordat zowel de muziek als de visuals live constant veranderen. Na de eerste aflevering ben ik al zeer onder de indruk van de omvang van het werk en de creativiteit dat in de show gestopt wordt. Ik heb dan ook, voor zover dat mogelijk was, nóg meer respect gekregen voor deze unieke groep muziek- en videokunstenaars. Volg vooral deze serie de komende tijd, het is erg boeiend!


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: