DrumandBass.nl
Overlook - Smoke Signals
Home » Overlook brengt debuutalbum Smoke Signals uit

Overlook brengt debuutalbum Smoke Signals uit

Overlook - Smoke Signals
Overlook, een zeer getalenteerde jonge producer uit Bournemouth, Engeland, timmert al een paar jaar flink aan de weg met zijn donkere halftime beats. De beste man maakt hele vette smerige, duistere, rauwe drum and bass en is daar echt een meester in. Vrijdag 7 april komt zijn debuutalbum Smoke Signals uit op UVB-76 Music, het label van Gremlinz en Ruffhouse en ik heb alvast een klein voorproefje genomen.

Smoke Signals LP bestaat uit 13 gloednieuwe tunes van de Engelse artiest en als dit soort drum and bass je ligt heb je een zeker weten een toffe plaat om naar uit te kijken. Noem het apart, noem het anders, noem het vage snelle gabbermuziek, fuck it. Wat mij persoonlijk betreft is deze uithoek van het genre een van de meest interessante. Gekke beats, creepy pads, zware basslines en grimmige sfeertjes, I like it.

Overlook heeft met Smoke Signals een super tof eerste album afgeleverd en ik zie nog graag veel en veel meer materiaal van hem verschijnen. En dat gaan we ongetwijfeld nog veel meemaken in de toekomst. Het album is te koop via iTunes of UVB-76’s Bandcamp.

Wat vind jij van deze plaat, vet of helemaal niks? Laat het ons weten in de comments.

Add comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.