15 juni, 2017

Spektrum XL komt weer hard!

gepost door: Marc

Spektrum XL

Noteer 29 september maar vast in je agenda, want Spektrum XL kondigde zojuist een killer editie aan! Spektrum staat er om bekend om het gehele spectrum binnen de drum and bass aan te bieden op een avond en ook deze line-up sluit hier weer perfect op aan.

Als headliner staat niemand minder als Danny Byrd op de line-up. Een heuse legend die al jaren meegaat in de scene en bekend staat om zijn gevarieerde, kwalitatief hoogwaardige, releases op het legendarische Hospital Records.

Ook is er jump-up, maar niet zomaar jump-up, namelijk Annix! Het duo bestaat uit de producers Konichi en Decimal Bass en ze brengen muziek uit op het label Playaz. Ze staan bekend om hun grove en alternatieve sound binnen de jump-up en worden vaak zelfs door de haters van het subgenre geapprecieerd.

Ook zal Document One van de partij zijn. Een naam met veel variatie, maar toch een geheel eigen en zeer herkenbare stijl binnen de drum and bass. Van deep en liquid tot dansbare platen die tegen de neurofunk aanzitten, Document one got it all!

Tot slot zullen uiteraard de vier residenten van het feest aanwezig zijn. Namelijk niemand minder als onze eigen Haarlemse drum and bass helden: T & Sugah en Sektor & Subsequent!

Een mooi lijstje auditieve prikkels voor je vrijdag avond dus. Tot slot zullen de visuele prikkels zoals altijd worden voorzien door het bedrijf 14k visuals.

Al bij al biedt deze avond een mooie combinatie tussen: liquid, deep, jump-up en neurofunk, oftewel, het gehele spectrum 😉

But first things first. 14 jullie zal Spektrum in samenwerking met Major League een intieme zomer editie geven in de kleine zaal van Patronaat. Met op de line-up o.a.: Serum, T&Sugah en Pamb & Harsh!

Evenement 29 sept en check voor het evenement op 14 juli: dit Facebook event.

 

 

 

 

 

 

 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: