30 maart, 2017

Nick, The Prototypes: “Tot op de dag van vandaag ben ik echt heel dankbaar voor alle geweldige kansen die ik heb gekregen.”

gepost door: Elmar
The Prototypes

Nick White & Chris Garvey Aka ‘The Prototypes’

The Prototypes zijn in no time uitgegroeid tot een van de pioniers van dancefloor drum and bass. Ze slopen dansvloeren en kakken classics alsof het niets is. Hoog tijd voor een vragenrondje met Nick, een van de heren!

(English version below)

Je krijgt waarschijnlijk echt altijd de vraag wat er nou het beste is aan werken met Chris, maar wat is eigenlijk het minst leuke eraan?
Niets. Echt helemaal niets. Ik kan me oprecht niets bedenken. Ik ben al langer met die gast dan ik het ooit heb uitgehouden met een meisje haha. Het is serieus mijn langste relatie ooit na die met mijn broer en zussen.

 

Oke ik ben echt te benieuwd nu. Wat is het leukste aan werken met ‘m?
De gestoorde shit die soms uit ‘m komt. We deden bijvoorbeeld ooit ergens een boat party op de Thames. Daar waren we dan op die fucking grote, dikke rivier, maar tegelijkertijd moesten we ook opdraven bij de BBC op radio 1 voor een Viper show, dus we moesten er allebei een doen. Dus Chris zegt op een gegeven moment “Nee man we kunnen ze allebei gewoon doen. Als we op die boot zitten komen we sowieso langs het pand van de BBC dus we kunnen dan over de Thames roeien naar die radioshow”  hahahaha. Chris, als je dit leest, ik hou van je man! Hij kan trouwens echt voor geen meter roeien.

 

Wat zijn je grootste muzikale inspiraties, zowel electronisch als instrumentaal?
Als ’t echt artiesten moeten zijn in mijn genre dan Zinc of Armin van Helden. Hiphop is een ander verhaal. Dan zeg ik Nas of Dr. Dre.

 

Wat is het meest gestoorde wat je ooit hebt gezien tijdens een gig?
Iemand trok ooit een pistool tijdens een show in Amerika. Ik kan niet zeggen waar, maar het was op een zondagnacht ergens om 1 ’s nachts. De club moest eigenlijk sluiten om 4 maar ik stond echt 4 uur lang te draaien al. Toen ik op een gegeven moment wat Congo Natty aan ’t draaien was trok iemand op de voorste rij ineens een pistool! Dit was dus net na die schietpartij in een club in Orlando dus ik was echt fucking bang, Ik dacht echt “ik ga echt niet stoppen met draaien nu.”

 

Wat houdt je gemotiveerd?
Vrienden en succes.

 

 

Wat is de meest wijze les die je ouders je bijgebracht hebben?
Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Tot op de dag van vandaag ben ik echt heel dankbaar voor alle geweldige kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Ik zal altijd bescheiden blijven.

 

Wie is de mooiste vrouw op aarde?
Pamela Anderson.

 

Waar heb je het meest spijt van?
Ik heb echt nergens spijt van. Ik zou niet zijn waar ik nu ben als de dingen die zijn gebeurd niet waren gebeurd.

 

Wat is de wortel van 9?
3.142. Niet je rekenmachine geloven, ik ben slimmer.

 

Wat is je favoriete groente?
Aardappel.

 

Dat is geen groente.
Zeker wel.

(Insideinfo): DAT IS GEEN GROENTE!

Nick (The Protoypes): SOWIESO IS AARDAPPEL EEN GROENTE

 

Haha ik hou me hier buiten. Wat zou je doen als je geen DJ zou zijn?
Ik zou denk ik vastzitten, of een of andere saaie kantoorbaan hebben of wat illegale shit doen.

 

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Als manager van Get Hype en de artiesten daarop. We zijn het natuurlijk niet zonder reden begonnen en het groeit echt explosief.

 

Wat drink je?
Rum.

 

Wat komt er de komende tijd allemaal uit van jullie?
Om te beginnen komt er natuurlijk muziek uit op Get Hype, de volgende tune wordt er een van Malux. Er komt een Rocket Guns Blazin’ Remix uit en we zijn een tune met Prolix aan het bouwen.

 

Wat wil je graag nog kwijt aan de lezers van dit interview?
Houd Get Hype gewoon in de gaten en check ook zeker Glitch City, dat wordt echt de volgende grote drum and bass producer.

 

 

Wat zijn je last famous words?
Dit hele interview is afgenomen in een of andere wazige, vreemde kamer die op slot zit. Het is een soort van toilet maar toch ook niet. Is dat een handdroger daar??? Nee, toch niet! Eerlijk is eerlijk: het plafond zegt toilet. Ik weet het echt niet. (InsideInfo staat er nog steeds bij en die heeft ook geen idee).

 

 

ENGLISH VERSION: https://drive.google.com/open?id=1zxo48jodNtbobvVcXjG4vJB_Mcn23G_6WarZm7uX3Ww


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: