21 februari, 2017

Vanguard dropt nieuw concept in Amsterdam

gepost door: Marc

Vanguard x Amsterdam - DJ Hype, Dub Phizix, Total Science + more
Misschien heb je het al eens voorbij zien komen en dat zou helemaal niet raar zijn, want er is niet zo lang geleden een nieuw, super tof concept naar buiten gebracht in Amsterdam. Althans nieuw in Nederland, want Vanguard gooit in Jersey in de UK al langer dikke feesten. En met namen als Dub Phizix & Strategy, Hype en Total Science op de line-up gaat dat 3 maart in Amsterdam ook he-le-maal goed komen.

De line-up is tof en naast deze grote namen staan er ook opkomende acts en locals als Ordure, ZeroZero en Terminal State op het programma. Ook daar alle ruimte dus voor, heel goed. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.chipta.com/nl/vanguardxamsterdam/6251/selectticket/ en als je heel snel bent snatch je misschien nog net zo’n early bird van slechts €15 weg.

En ook met de locatie zit het wel snor, de Westerunie op het Westergasterrein is de plaats van bestemming namelijk op deze vrijdag 3 maart. Toch een van de mooiere locaties die er in Amsterdam te vinden zijn. Wij denken is fissa, wat denk jij? Laat het ons weten in de comments.

Check de partyagenda of het Facebook event voor meer info over dit aankomende event.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: