3 oktober, 2017

VOLT Invites MethLab

gepost door: Marc

VOLT Invites MethLab
De afgelopen jaren is drum and bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse scène. Zeeuwse muziekliefhebbers worden fan, de dj’s en producers gaan het maken en de Zeeuwse organisatoren geven steeds meer evenementen met een drum and bass programmering.

Volt Events juicht natuurlijk de groeiende scène toe en om hem naar het volgende niveau te tillen gaan ze nu een volgende stap zetten.

Om die volgende stap te nemen heeft Volt Events namelijk het welbekende drum and bass label MethLab naar Terneuzen gevraagd. Dit zal de eerste keer zijn dat het label naar Nederland komt voor een labelnight en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom neemt het label zelfs een artiest mee uit de Verenigde Staten! Overigens won MethLab vorig jaar nog de prijs voor ‘Best New Label 2016’ tijdens de internationale Drum & Bass Awards.

De line-up zal de komende tijd gefaseerd naar buiten komen, maar voor nu is in ieder geval al WAR geselecteerd en bekendgemaakt. Met de rest van de line-up gaat dus helemaal goed komen, zet 28 oktober maar vast in je agenda!

Meer informatie over deze sicke fissa? Check dan of de partyagenda of het Facebook event.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account: