3 juni, 2018

Xpath – Bass Element EP

gepost door: Marc

Bass Elements EP
Een paar maanden geleden was Elvio bij ons in de studio voor een live dj set. Toen ging hij nog door het leven als Dj Ego, maar nu is hij een nieuw weg in geslagen. Elvio produceert & draait nu drum and bass onder de alias Xpath. En afgelopen vrijdag bracht hij zijn eerste EP uit genaamd: Bass Element.

Bass Element EP bestaat uit 4 verse, onvervalste neurofunk tracks en hij heeft voor een aantal daarvan samengewerkt met twee vocalisten namelijk: Leah Vee & MC Me. De track Grease kwam een tijdje geleden al uit als een gratis teaser en daar zijn nu de Vibe with it, I Represent & Bouncer bijgekomen.

Niet alleen is deze EP het startschot van zijn nieuwe alias, maar ook een bijzonder mooi visitekaartje aangezien Xpath erg veel alleen heeft gedaan. Een nieuwe logo ontwerpen, artwork voor de EP maken en het bouwen & publiceren van zijn nieuwe website, Elvio heeft het allemaal zelf gedaan.

Petje af dus voor de beste man, het is namelijk een toffe, rauwe en veelzijdige EP geworden en een mooi begin van zijn nieuwe start in de drum and bass wereld. Als hij zo doorgaat gaan we ongetwijfeld nog veel van hem horen!

Check dus die EP en ga naar: http://fanlink.to/BassElement

XPATH volgen?
Website: https://www.xpathmusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/officialxpath
Instagram: http://instagram.com/xpathmusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/officialxpath


Reacties

Loading Facebook Comments ...

Reageer met je DrumandBass.nl account:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.